zondag 4 januari 2015

Net een schaapjeIk ben verliefd geworden op Drops Nepal garen. Het is zo fijn om mee te werken, het haakt lekker en het is zo lekker zacht, maar toch stevig om mooie mutsen of vesten te haken. Ik ben helemaal verkocht. Ik heb al drie mutse, een sjaal en twee vesten gehaakt. 

Hier ook mijn pracht en praal: een vest in lusjessteek. het patroon komt van Wood&Wool Stool. Ik heb van 10 bolletjes Drops Nepal binnen twee avonden deze vest gehaakt.

Vandaag heb ik het ook hele dag aan gehad. Ik ben erg tevreden hoe het zit. Het is ook zo lekker warm.  Ik lijk wel een beetje op een schaapje, maar het geeft niks... 

En nog beste wensen allemaal! Het is al 2015, wat zijn die feestdagen snel voorbij gegaan.

4 opmerkingen:

 1. Ik zag je vestje ook al op IG passeren. Het is echt heel mooi! Ziet er lief en tegelijk ook een beetje stoer uit. Ik zou me er ook wel eens aan willen wagen, maar lijkt me niet gemakkelijk om te haken met al die lusjes!
  Groetjes, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sarah. Al die lusjes vallen wel uit eindelijk mee. Op Drops patterns hebben ze een mooie video met uitleg. Beetje oefenen en dan gaat t van zelf! ;)
   Groetjes, Kristīne

   Verwijderen
 2. Hej Kristine! Je vestje is mooi geworden. Leuk om te doen hè?!
  Leuke foto's en jij ook een mooi 2015. Ahoi, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Ingrid. Dankjewel. Het is heel leuk om te doen. Ik denk dat ik nog eentje ga maken. Ik heb voor mijn zoon ook die kleine vestje gemaakt. Staat zo schattig en tegelijkertijd stoer! 💙 dankjewel voor je mooie patronen.
   Groetjes, Kristīne

   Verwijderen